Roló, redőny, szúnyogháló szerelés, javítás

Ügyfeleink kényelme és a mai kor elvárásaihoz való megfelelés érdekében teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a kiegészítő termékek: külső és belső rolók, redőnyök, szúnyoghálók ajánlásától a beszerzésen át, a felszerelésig.

Már a felmérés során érdeklődünk ügyfeleink ablakainak a felszereltségéről és az ablakkal kapcsolatos hő-, fény-, ill. rovarterheltségi tapasztalatokról. Amennyiben azt halljuk, hogy konkrét problémák zavarják az ablaktulajdonost (már korán reggel felébrednek a világosságra, nagyon melegszik nyáron a lakás, túl sok a szúnyog, légy,...szb.), akkor ezek megfelelő orvoslására javaslatokkal állunk elő. Az ügyfél igényeinek megfelelően és lehetőségeihez mérten ajánlunk külső vagy belső rolót, redőnyt, esetleg szúnyoghálót. Ezek kiválasztása után árajánlatot küldünk a termékekről és a szerelési díjakról, mivel nemcsak beszerezzük a termékeket, hanem fel is szereljük őket.

Üvegcsere, energetikai felújítás

A rolókra a gyártók különbőző idejű garanciát vállalnak (1-3 év), aminek leteltével az esetleges meghibásodások esetén egyes árnyékolók javításában is tudunk segíteni.

Kapcsolat:

Ablakmentő Bt.

1029 Budapest Vakond u. 5.
9941 Őriszentpéter, Galambszer 1.

E-mail: info@ablakmento.hu

Dömötör Sándor, műszaki vezető:
Tel: 06/70-321-1875

Ügyfélszolgálat:
Tel.:06/70-321-1874
Tel.:06-70-981-3576


Adatkezelési Tájékoztató

Kérje ajánlatunkat