Megoldást keres?

Megoldást keres, mert tetőablakai, homlokzati ablakai és ajtói szorulnak, törött a kilincs, párásodnak, penészedik a keretük, vagy körülöttük a fal? Esetleg már 10-20 évesek, ezért huzatosak, és újra kellene állítani, szigetelni őket?

Tetőtéri ablakok, homlokzati nyílászárók, fénycsatornák és kiegészítőik /rolók, redőnyök, szúnyoghálók/ cseréje, javítása, beépítése, karbantartása, hőszigetelése és forgalmazása.

Ingyenes helyszíni felmérés (Budapesten és 20 km-es körzetében, Székesfehérváron, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Veszprémben, Zalaegerszegen, Tatabányán és Mosonmagyaróváron, Nagykanizsán és a Balaton körül), szakértelem, elérhető árak, 1 év garancia az elvégzett munkára!

A legtöbb tetőablak javítható, csak tudni kell a javítás módját, és szükség van a megfelelő alkatrészekre. Az ország egyetlen általános tetőablak szervizeként 15 éves gyakorlati tapasztalattal, tudással, megfelelő termék és alkatrész ismerettel rendelkezünk a szükséges javítások, felújítások elvégzéséhez.

A homlokzati ablakok esetében sokat jelent a megfelelő hőszigetelés. Ezt jó minőségű üvegezéssel, megfelelő tömítések alkalmazásával és a záródás pontos beállításával lehet elérni. A beltéri ajtóknál és az ablakoknál is kritikus pontok lehetnek a finombeállítások, amelyek nagymértékű precizitást és szakértelmet igényelnek.

Költségkímélő, minőségi szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk, mindig szem előtt tartva az Ön érdekeit!

Tetőtéri ablakok beépítésével és cseréjével is foglakozunk. Szervizként olyan tetőablakokkal is találkozunk munkánk során, amiket mások rosszul építettek be és a tulajdonosok megkeresésére igyekszünk ezeket a hibákat is kijavítani, orvosolni. Az ablakcserék, beépítések során ebből eredően tudjuk, hogy mik azok a munkafázisok, amik különös odafigyelést és pontosságot igényelnek, melyek azok az anyagok, amelyeket használni kell, ajánlott vagy éppen tilos az adott folyamat során!

Például: A nem megfelelően kiválasztott hőszigetelő fólia és az ablak körül rosszul kialakított hőszigetelés hosszú évekre megkeserítheti a lakástulajdonos életét azzal, hogy telente a tetőablak körül szinte kiirthatatlanná válik a penész.

Megoldást keres
A budaörsi irodaházunkban több száz db Velux tetőablak van beépítve. Amikor tavaly a felújítási munkákat szerveztem, nem tudtam, hogy a tetőablakok ügyében kit keressek. Szerencsére az interneten megtaláltam az Ablakmentő Kft. honlapját. Már az első találkozó is nagyon pozitívan végződött. A felmérést végző kolléga pontosan érkezett és minden kérdésemre választ adott. Az árajánlat abszolút kedvező volt, csak egyetlen dolgot, a bérlőink munkaidejéhez való alkalmazkodást kértük. A szervezés kitűnően történt. A kollégák precízen, az engedélyezett időszakokat kihasználva dolgoztak, pontosan betartva a határidőket. Nagy segítséget jelentett nekem, hogy nem kellett külön energiát fordítanom a folyamatos ellenőrzésre, mert minden az előre megbeszéltek alapján zajlott. Már tervezzük a következő épülettömb felújítását is, ahol továbbra is számítunk az Ablakmentő Kft. munkájára. Halász László
Létesítményvezető
Raiffeissen Ingatlanüzemeltető Kft.

Kapcsolat:

Ablakmentő Bt.

1029 Budapest Vakond u. 5.
9941 Őriszentpéter, Galambszer 1.

E-mail: info@ablakmento.hu

Dömötör Sándor, műszaki vezető:
Tel: 06/70-321-1875

Ügyfélszolgálat:
Tel.:06/70-321-1874
Tel.:06-70-981-3576


Adatkezelési Tájékoztató

Kérje ajánlatunkat