Tetőtéri ablakok cseréjével, beépítésével is foglalkozunk.
Komplett kivitelezést vállalunk, a tetőablakok és kiegészítők beszerzésével, beépítésével, cseréjével és a tetőtéri ablakok körüli belső burkolat helyreállításával.
Mindenkinek drága az ideje. Miért keresne meg 5-6 szakembert, rohangálna a városban idegeskedve, amikor ezt mind együtt tudjuk nyújtani Önnek? Ráadásul ki sem kell mozdulnia otthonról:
Házhoz visszük a megoldást. Megvalósítjuk az elképzeléseit, oly módon, hogy olyan egészséges, a mai kor igényeinek megfelelő életteret tudjon kialakítani, amelyben sok örömét leli az elkövetkező években.
A piacon szinte egyedülállóan ismerjük valamennyi tetőablak gyártó termékeit –előnyeiket, és hátrányaikat egyaránt. –Miért mondhatjuk ezt?
15 év gyakorlat
/kivitelezés, szerviz, oktatás/
Több, mint 11.000 tetőtéri ablak
: Beépítésük, cseréjük, javításuk.
A beépítés és az ablakcsere oktatása szakembereknek, illetve az általuk végzett beépítések és ablakcserék minőségének ellenőrzése.
Mások is építenek be és cserélnek tetőablakokat, de az országban az
egyetlen általános tetőablak szerviz vagyunk
(www.tetoablakszerviz.hu)
Munkánk során napi szinten láthatjuk, hogy hosszú évek elteltével a mindennapi használatban hogy vizsgáznak az egyes gyártók különböző termékei. Mik a gyenge pontjaik és az erősségeik.
Tetőablakcsere könnyen, gyorsan, kiemelkedő garanciával:
Ügyfeleinknek sok éves tapasztalatunk alapján a következő tetőablakokat
ajánljuk, mint minőségi termékeket:
Roto, Velux, Fakro, Okpol.
Rolók, redőnyök, reluxák, szúnyoghálók tetőtéri ablakokhoz
1. Tájékozódás és árajánlatkérés a saját otthonában ingyenes helyszíni felméréskor a lehetőségekről egy független szakembertől, aki 14 év kivitelező, oktató és szerviz tapasztalattal rendelkezik, emellett az összes nagy gyártó kereskedő partnereként bármelyik gyártó termékeit kedvező áron be tudja szerezni és az ablakcsere megrendelése estén ingyenesen házhoz is tudja szállítani a kivitelezéskor.

2. Megrendelés otthonról e-mailben.

3. Biztosítania kell, hogy otthon tartózkodjon valaki a munkavégzés idején.
Ezt már a kedvenc foteljében kényelmesen hátradőlve is megteheti!
Amennyiben a tetőablakokat és ablakcserét is cégünktől rendeli meg, a piacon egyedülálló 24 hónapos garanciát vállalunk az általunk elvégzett tetőablak cserére!
Ön dönti el, hogy él az általunk felkínált egyszerűbb lehetőséggel vagy a következő sokkal bonyolultabb és időigényesebb megoldást választja:
(Lehet, hogy azt mondja, hogy az itt leírt soklépéses ablakcsere a fantáziánk szüleménye, de ellent kell, hogy mondjak. Az ország egyetlen általános /az összes gyártó termékeit javító/ tetőablak szervize is mi vagyunk. Így időnként döbbenten hallgatjuk a hozzánk forduló ügyfeleket, hogy milyen rémtörténetté vált számukra egy „egyszerű” tetőablakcsere vagy ablakjavítás).
Tetőablakcsere sok lépésben:
  1. Tájékozódás a különböző gyártók különféle tetőablakai között
Nagy kihívás egy laikus számára, hisz minden gazda a saját lovát dícséri…

  1. Kereskedő megkeresése
Újabb kihívás, egyúttal rájön arra, hogy Ön már most többet tud a tetőablakokról, mint az eladó a kereskedésben…

  1. Kivitelező megkeresése
Ez megint kemény dió. Azt már tudjuk, hogy minden menni fog, mint a karikacsapás, és a legjobb tetőablak az…, amihez a szaki ért /egy kicsit, vagy jobban/, de azért reménykedünk, hogy a végén minden rendben lesz
és nem kell hívnunk egy fél év múlva a
www.tetőablakszerviz.hu
-t, hogy
mondják már meg, hol a hiba…

  1. Új ablak választása a kereskedő, a gyártók és a kivitelező ajánlásai alapján
Próbáljuk összevetni, hogy mi igaz és mi az amit /ahogy finoman mondják/ szűrni kell, mert ez itt a reklám helye.

       5. Megvesszük az ablakokat, a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel és valami módon eljuttatjuk otthonunkba.

      6. Végre kiválaszthatjuk a mestert is.

  1. Kezdődhet a tetőablakcsere:
  2.    A mester beépíti az új tetőablakot.

  1. …és már kereshetünk is gyorsan egy gipszkartonost vagy asztalost, mert a szaki elfelejtette mondani, hogy a belső burkolat szakszerű helyreállítását…, na azt inkább nem vállalná.
ablakmento001007.jpg
{Copyright (C) 2011 ablakmento.hu All Rights Reserved}

Tisztelt Ügyvezető Úr!
 
Régóta készülök e néhány sor megírására, de talán megbocsátják nekem a késedelmet, hisz így kétszeresen is köszönetet mondhatok Önöknek.
Tavaly augusztusban szereltek fel négy darab Roto tetőtériablakot lakásunkban, mindössze néhány nap alatt. Munkájuk színvonaláról, hatékonyságukról, szakmai és emberi hozzáállásukról csak az őszinte elismerés és hálás köszönet hangján szólhatok. Az azóta eltelt néhány hónap minden napja igazolta, hogy helyes döntés volt az ablakcsere és jó választás a beszerelt ablak-típus. Elmondhatom, hogy - bár számszerűsíteni nem tudom - energiatakarékosabb a fűtés, mégis melegebb a lakás, az utcai zaj pedig nem szivárog be. (Persze azt sem szabad kihagyni, hogy a redőnyök már augusztus végén a forró napokon kitűnően vizsgáztak.)
Egyszóval nagyon szépen köszönöm mindannyiuk szakszerű, színvonalas munkáját és kívánom, hogy minden megrendelőjük - hozzám hasonlóan - örömmel és őszinte hálával gondoljon Önökre. Jó szívvel ajánlom cégüket az érdeklődők figyelmébe.
 
Üdvözlettel:
 
Bőke Katalin
Budapest
Kapcsolat:
Ablakmentő Kft.
2330 Dunaharaszti, Vásárhelyi Pál u. 76.

E-mail: info@ablakmento.hu

Dömötör Sándor, műszaki vezető:
Tel: 06/70-321-1875

Ügyfélszolgálat:
Tel.:06/70-321-1874
Tel.:06/70-381-3576