Kapcsolat:
Ablakmentő Kft.
2330 Dunaharaszti, Vásárhelyi Pál u. 76.

E-mail: info@ablakmento.hu

Dömötör Sándor, műszaki vezető:
Tel: 06/70-321-1875

Ügyfélszolgálat:
Tel.:06/70-321-1874
Tel.:06/70-381-3576
Magunkról:
Cégünk tulajdonosa és műszaki vezetője Dömötör Sándor, 1998-tól 8 évig dolgozott a Velux Kft.-nél szerviztechnikus-oktatóként. Munkája során több ezer Velux ablak beépítését ellenőrizte, s legalább ennyi ablakot javított meg, több száz mintabeépítést /az ügyfélnél tartott gyakorlati oktatás az ácsok részére egy ablak beépítése közben/ végzett.
Részt vett a Velux Beépítő mester listán szereplő beépítők, a termékeket forgalmazó kereskedők elméleti és gyakorlati oktatásában is. Ez komoly felkészülést igénylő feladat volt, hiszen hozzáértő, s felkészült szakembereknek kellett a mindennapi munkájukat segítő új és naprakész információkat adni, mesterfogásokat mutatni! Időközben műszaki szakoktatói végzettséget szerezett a Soproni Egyetemen, s ennek nagy hasznát vette munkája során.

2006-ban megalapította az Ablakmentő Kft-t, amely az elmúlt évek során a tetőablak piac egyik ismert szereplőjévé vált.

Cégünk tetőablakok, homlokzati nyílászárók és kiegészítőik cseréjével, beépítésével, javításával, karbantartásával foglalkozik. Több tetőablak és homlokzati ablakgyártó kereskedelmi és szervizpartnereként forgalmazzuk is a tetőtéri ablakokat, homlokzati nyílászárókat, rolókat, redőnyöket és szúnyoghálókat.
Szerencsésnek mondhatom magam, hogy munkám során ekkora tapasztalatra és gyakorlatra tehettem szert ezen a területen, amikor 1998-tól 8 évig a Velux Kft. szerviztechnikus-oktatója voltam. A Velux Beépítő mester listán szereplő beépítőmesterek és a kereskedők elméleti és gyakorlati oktatásában való részvétel is feladataim közé tartozott. 2006. óta saját vállalkozásom keretei között folytatom a beépítői és szerviz tevékenységet, most már kibővítve más gyártók tetőtéri ablakainak beépítésével cseréjével és javításával és a homlokzati nyílászárok körével is. Ma már elmondhatom: a többi gyártó tetőtéri ablakait és kiegészítőiket is legalább olyan jól ismerem, mint a Velux termékeket. Kollégáimmal együtt szeretjük a felmerülő problémákat kihívásnak, feladatnak tekinteni, és legfontosabb célnak azt tartjuk munkánk során, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek az elvégzett munkával.

Dömötör Sándor
Tulajdonos, műszaki vezető
ablakmento001007.jpg
„Régi Veluxos kollégaként Dömötör Sándort csak ajánlani tudom. Munkánk már akkor is szorosan kapcsolódott egymáshoz, és sikerült egy jó emberi/munkatársi viszonyt kialakítanunk. Amikor mindketten vállalkozók lettünk, ez a kapcsolat szerencsére megmaradt. Mivel mindketten elkötelezett „tetőablakosok” vagyunk, gyakran fordulunk egymáshoz szakmai/kereskedelmi ügyekben és kölcsönösen ajánljuk egymást ügyfeleinknek.
A szoros piaci versenyben egy vállalkozás csak akkor tud talpon maradni, ha mind szakmai, mind emberi szempontból megbízható, precíz munka jellemzi, ezért az Ablakmentő Kft.-vel továbbra is szívesen dolgozom együtt.”

Daróczi Tibor ügyvezető
Eurolux Kft.
{Copyright (C) 2011 ablakmento.hu All Rights Reserved}